Köpvillkor

Köpvillkor

Betalningsvillkor

Hos lamporbilligt.se betalar du utan extra kostnad via följande tre alternativ. Faktura, kort eller Paypal-konto. Vi använder oss av säker SSL-kryptering så att dina personliga uppgifter skyddas. Följande kort kan användas vid betalning: VISA, MASTERCARD. Betalning med kort sker enligt gällande regler i Sverige och EU. Alla priser anges i SEK, antingen exkl. moms eller inkl.moms. Dessa alternativen går att skifta mellan längst upp på sidan. När du har lagt en order skickas det automatiskt ut en orderbekräftelse via den e-postadressen du har angett. Vi reserverar oss för eventuella fel i prissättningen på lamporbilligt.se.

Leveransvillkor

Alla leveranser sker till dörren till den adressen du uppgivit i kassan. Är du privatperson rekommenderar vi att du anger leveransadressen till din arbetsplats eftersom leveransen sker dagtid. Detta görs i kassan genom att välja alternativet ”Välj annan leveransadress”. Leveranstiden är 4-7 dagar. Det är just nu väldigt stor efterfrågan på LED-produkter och även de stora tillverkarna hinner inte riktigt med att möta efterfrågan. På grund av detta kan det ibland uppstå ledtid när vissa produkter tar slut. Vi kontaktar dig omgående för att hitta alternativ om det inte finns tillräckligt på lager av varan du beställt. Fraktkostnaden är 199 kr. Vi tillämpar gratis frakt på beställningar över 1000 kr. Vid skada i leveransen bör du kontakta oss omgående så att vi kan lösa detta. För ej utlösta paket debiteras en frakt och hanteringskostnad på 500 kr. Priserna är exklusive moms

Reklamation

Vi rekommenderar att du kontaktar oss så fort så möjligt inom skälig tid om produkten inte fungerar, felbeställning eller vid skada i leveransen. Samtliga produkter omfattas av garanti. Vid reklamation ska du kontakta oss via e-postadressen: info@lamporbilligt.se Uppge alltid ert ordernummer vid reklamation och bifoga även eventuella bilder på skadan. Ersättning i reklamationsfall är en ny produkt eller återbetalning av kostnaden för produkten. Det går inte att göra anspråk på arbetstid eller övriga kostnader som uppstått vid installationen av produkten.

Fick du inte svar på din fråga?

Skriv din fråga i formuläret, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Se alla kampanjprodukterna!

Kolla in vår video

Hittar du inte det du letar efter?
Ring oss så hjälper vi dig!

Varför LED?

LED-tekniken har verkligen börjat få fotfäste på marknaden. Det var inte många år sedan man inte visste vad LED var och ett LED-lysrör kostade så mycket som 800 kr/st. LED-lampor och LED-lysrör är numera välkända produkter och allt fler börjar byta ut sina ljuskällor mot LED. Fördelarna är många. Stor energibesparing, längre brinntid, bättre ljus. Förbättrad brandsäkerhet är även en annan aspekt eftersom LED-ljuskällor inte alstrar värme på samma sätt som tidigare ljuskällor. Under de senaste åren har LED-lampor och LED-lysrör blivit allt bättre och billigare.

Ger ett fint ljus utan flimmer och UV-strålar
Perfekt till lager, produktion och verkstäder
Perfekt till kontor, korridorer och trappuppgångar
Lång livslängd så du slipper byta lamporna ofta

Vad gäller de tekniska framstegen så är det framförallt hur pass energieffektiv LED-ljuskällan är som har utvecklats. De senaste årens utveckling har resulterat i att man har fått ut mer ljus (mäts i lumen) i förhållandevis till energiförbrukningen (mäts i watt). Hur pass energieffektiv en ljuskälla är mäts i lumen per watt förkortat lm/W. Desto mer lumen per watt, desto mer energieffektiv är ljuskällan. Detta innebär naturligtvis även energibesparingar eftersom man inte behöver använda mer energi än nödvändigt för att få ut en viss mängd ljus.

Vilken ljuskälla ska jag välja?

Det finns just nu en uppsjö med olika alternativ av LED-Lysrör och LED-armaturer ute på marknaden och det kan ibland vara svårt att skilja på prestandan och därmed få en uppfattning om vilken produkt man bör välja. Här hittar du vår guide för LED-Lysrör och LED-Armaturer. Behöver du hjälp med val av ljuskälla är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi hjälper dig mer än gärna!

Senaste från bloggen

Fick du inte svar på din fråga?

Skriv din fråga i formuläret, så hör vi av oss till dig så fort vi kan.

Scroll to Top
  • E-post: info@lamporbilligt.se
  • Fri frakt över 1000 kr